Vés al contingut (premeu Retorn)

S'obre al trànsit l'avinguda de Girona en els dos sentits

per Ana Ruiz darrera modificació 15/06/2017 14:37

L'avinguda de Girona, en el tram entre els carrers de Pau Vila i de Tierno Galván, ja s'ha obert al trànsit en tots dos sentits. Les obres d'aquest projecte encara s'executen ja que resten treballs davant del supermercat a tocar dels carrers Lleida i Tarragona.

Des de dimarts els vehicles podien circular per l'avinguda de Girona en sentit cap al carrer de la Mestra i ahir es va obrir a la circulació l'altra sentit. També està obert al passeig de les persones que pot gaudir d'un bulevard que ha donat continuació al que s'inicia a l’avinguda de l’Onze de Setembre. Aquesta perllongació ha estat una reivindicació ciutadana.

L’objectiu de l'obra era aconseguir la pacificació del trànsit en aquesta zona i habilitar un espai central per als vianants que pretén acabar d’integrar completament el barri de Can Taió entre els seus costats i millorar el paisatge urbà. Els treballs s'han dut a terme amb treballadors de plans d’ocupació i el projecte disposava d’un pressupost d'uns 400 mil euros.

L'alcaldessa, Isabel Garcia, en el programa radiofònic Línia directa amb l'alcaldessa ha confirmat que aquesta obra està a punt de finalitzar i ha alertat que el mobiliari urbà com papereres i bancs han de ser subministrats i instal·lats en breu.

Isabel Garcia, a una pregunta ciutadana, va recordar que la rotonda de l'avinguda de Girona amb el carrer de Genís Sala la van fer els treballadors dels Serveis de Manteniment i Obres fa uns anys per millorar la seguretat del trànsit. L'alcaldessa comenta que ara s'ha aprofitat, tot i que s'ha tallat pel mig per permetre el pas dels vianants d'un bulevard a un altre. L'alcaldessa ha demanat precaució al volant perquè dimarts mateix un conductor va acabar damunt de la rotonda.

Les obres del bulevard de l'avinguda de Girona acabaran aquest mes de juny