Vés al contingut (premeu Retorn)

S'inicia el termini per sol·licitar les beques menjador per al proper curs escolar

per Comunicació darrera modificació 08/05/2018 08:56

L’Ajuntament de Santa Perpètua recull des d’aquest dilluns 7 de maig i fins al dia 18 d’aquest mes les sol·licituds de beques menjador de l’alumnat matriculat en algun centre educatiu perpetuenc d’educació Infantil de segon cicle, Primària i educació especial de cara al proper curs 2018-2019. Els ajuts són gestionats pel Consell Comarcal del Vallès Occidental, tot i que l’Ajuntament concedeix complements en alguns casos.

Les famílies que vulguin gaudir d’aquestes beques menjador han d’acreditar la situació de vulnerabilitat econòmica de la família d’acord amb els llindars de renda que estableixen les bases. Per una unitat familiar de dos membres la renda familiar no pot superar els 11.951,60 euros, en el cas de quatre membres no pot ser major de 15.935,46 euros. El quadre amb tota la informació es pot trobar al web municipal i a Benestar Social i Atenció a les Persones.

La documentació necessària inclou un certificat de convivència actual emès per l’Ajuntament i DNI/NIE/TIF del sol·licitant; la declaració de la renda de l’últim any fiscal de cadascun dels membres de la unitat familiar; en cas d’estar aturats els certificats de les presentacions de l’any en curs i els beneficiari de la Renda Garantida un certificat del Departament de Serveis Socials.

La sol·licitud s’ha de presentar al registre municipal que està situat a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC). La valoració de les sol·licituds, sempre que no superin els llindars econòmics establerts, es completaran amb una valoració social. El curs actual hi ha més de 300 alumnes perpetuencs amb beca menjador.