Vés al contingut (premeu Retorn)

Santa Perpètua se suma a la celebració del Dia Mundial de l'Activitat Física

per Ana Ruiz darrera modificació 06/04/2017 12:39

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Santa Perpètua ha preparat diferents activitats per celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física, que es commemora avui dijous 6 d’abril. A la nostra localitat, les activitats es faran la setmana del 24 al 28 d’abril. Hi haurà jornada de portes obertes a totes les activitats que organitza el Servei d’Esports al Pavelló i a les Piscines Municipals. Així, tothom que vulgui podrà fer en diversos horaris ciclisme indoor, gimnàstica de manteniment, aquagim, fitpump, pilates o zumba tono, entre d’altres activitats.

A més, el dia 25 d’abril, se celebrarà una ruta saludable en un itinerari totalment pla de tres quilòmetres que finalitzarà al parc Central amb una sessió de Qigong, durant la qual es realitzaran alguns moviments de la felicitat relacionats amb aquesta disciplina. El punt de trobada per participar en aquesta activitat estarà ubicat a la rotonda de la Font, al passeig de la Florida. La ruta començarà a les 10 del matí.

Des del 6 d’abril, hi ha a les instal·lacions de les Piscines Municipals de Santa Perpètua una exposició amb les piràmides d’activitats físiques, els beneficis i els trucs per ser més actius i la piràmide d’alimentació.