Vés al contingut (premeu Retorn)

Santa Perpètua programa l'activitat Patrimoni sobre rodes amb motiu de les JEP

per Ana Ruiz darrera modificació 28/09/2017 11:31

L’Ajuntament de Santa Perpètua torna a sumar-se a la celebració de les Jornades de Patrimoni, una iniciativa cultural europea que enguany té per lema Patrimoni i Natura i que a Catalunya se celebrarà els dies 6, 7 i 8 d’octubre.

La Regidoria de Cultura proposa l’activitat Patrimoni sobre rodes, una sortida guiada amb bicicleta per recórrer diversos indrets del municipi i conèixer els seus aspectes patrimonials més singulars que es desenvoluparà el diumenge 8 d’octubre. La Regidoria ja ha obert les inscripcions per participar-hi i els interessats poden fer-ho a través del telèfon 93 560 01 03 o per la pàgina de facebook Art i Història SPM.

L’activitat s’iniciarà des de la pista de l’educació viària del parc Central a les 11 hores i el recorregut passarà pels horts de la Plana del Molí, pels voltants del Castell de Mogoda, per la llera de la Riera de Caldes i pel forn romà de ca n’Oller. Al llarg del recorregut es realitzaran diverses parades per explicar el passat del municipi a través del patrimoni històric que es trobi al llarg del camí.

Els organitzadors informen que l’activitat és de caràcter familiar i que el recorregut és de nivell usuari i amb una durada aproximada d’una hora i mitja. En cas que algun participant estigués interessat en visitar el Forn romà de Ca n’Oller i no pugui fer el recorregut amb bicicleta, la Regidoria de Cultura convida a assistir-hi afegint-se a la visita guiada a les 13 hores.