Vés al contingut (premeu Retorn)

Santa Perpètua, a la Taula de la Salut Mental i Addicions vallesana, que es va constituir aquest dimecres

per Ana Ruiz darrera modificació 26/10/2017 13:35

Aquest dimecres s'ha constituït la Taula de Salut Mental i Addiccions vallesana en un acte que ha tingut lloc al Centre cultural La Marineta. Una delegació municipal formada per les regidores de Salut, Igualtat i Serveis Socials, van assistir a l'acte. Santa Perpètua està adherida a aquesta Taula que pretén ser en un espai de coordinació i de treball conjunt entre els agents que treballen en salut mental i addiccions als municipis adherits. La voluntat és definir accions de millora a nivell local que permetin donar resposta i millorar la salut mental al territori.

A partir d'ara, es treballarà al voltant d'objectius de coneixement i de xarxa, d'educació i de sensibilització i de promoció de polítiques relacionades amb aquest tema. La taula ha estat constituïda amb representants d'entitats dels moviments associatius de familiars i persones afectades, per serveis municipals de les ciutats adherides a la taula, pels serveis socials i d'Igualtat, educatius i de salut pública, entre d'altres.

La Taula de Salut Mental i Addicions vallesana està estructurada en quatre nivells de participació: coordinació, grup motor, grups de treball i mesa institucional. La coordinació de la Taula s’assumirà de manera rotatòria entre les entitats del grup motor, que estarà constituït per un nombre més reduït d’entitats i que té com a finalitat dinamitzar i mantenir el funcionament de la taula. En aquesta primera etapa, la coordinació recau en la Fundació Sanitària Mollet.