Vés al contingut (premeu Retorn)

Salut Pública i AFA-VO organitzen dimarts 2 d'octubre la xerrada 'Parlem de l'Alzheimer'

per Comunicació darrera modificació 27/09/2018 14:06
Anirà a càrrec de Joan Solà, metge neuròleg i director de l'àrea socio-sanitària de la Fundació Sanitària Mollet, i de Manel Ortiz, mosso d'esquadra de l'Oficina de relacions amb la comunitat de Santa Perpètua

La Regidoria de Salut Pública i l’Associació Familiars de malalts d’Alzheimer del Vallès Occidental (AFA-VO) organitzen el proper dimarts 2 d'octubre la xerrada 'Parlem de l'Alzheimer'. L'activitat tindrà lloc a les sis de la tarda al Centre Cívic El Vapor i anirà a càrrec de Joan Solà, metge neuròleg i director de l'àrea socio-sanitària de la Fundació Sanitària Mollet, i de Manel Ortiz, mosso d'esquadra de l'Oficina de relacions amb la comunitat de Santa Perpètua. L’objectiu de la xerrada és oferir pautes per treballar l’autonomia i la seguretat i com combinar una bona cura i els desitjos de la persona que pateix la malaltia.

L'activitat s'emmarca en la programació commemorativa del Dia Mundial de l’Alzheimer que va tenir lloc el 21 de setembre. Dijous 20 van instal·lar un estand informatiu al passeig de la Florida.

La darrera activitat serà la participació a la Mostra d’Entitats del 6 d’octubre i per la qual AFA-VO ha dissenyat una de les proves de la gimcana que es durà a terme.

La psicòloga d'AFAV-VO atén cada dilluns de 12.30 a 13.30 hores al Centre Cívic de Can Folguera el veïnat perpetuenc que es troba en la situació de cuidar una persona diagnosticada d’aquesta malaltia.