Vés al contingut (premeu Retorn)

S’inicia la fase tres de les obres de renovació de la xarxa d’aigua i altres serveis a la Florida

per Comunicació darrera modificació 09/05/2018 09:00
Els treballs començaran aquest dijous 10 de maig i no inclouen el soterrament de pals de la llum per manca de conveni amb Endesa

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda iniciarà demà dijous 10 de maig la tercera fase de les obres de renovació de la xarxa d’aigua i altres serveis al barri de la Florida. Aquesta actuació inclou la renovació de la xarxa d’aigua potable i el soterrament de les línies de telèfon de l’avinguda Disset, entre els carrers Disset i Divuit; avinguda Setze, entre els carrers Disset i Dinou; del carrer Divuit, entre l’avingudes Catorze i Disset; avinguda Quinze, entre els carrers Divuit i Dinou; carrer Dinou, entre les avingudes Quinze i Setze; i l’avinguda Dinou cantonada amb l’avinguda Quinze. L’actuació té un pressupost d’uns 670.000 euros i compta amb una subvenció de la Diputació de Barcelona. Les obres tindran una durada de quatre mesos i seran executades per treballadors de plans d’ocupació.

L’Ajuntament ha explicat que inicialment el projecte preveia també el soterrament de les línies elèctriques d’aquesta zona però finalment no es podrà dur a terme conjuntament amb la renovació de la xarxa d’aigua i de telefonia perquè la companyia Endesa s’ha negat a signar el conveni després de nombrosos intents de negociació per part del Consistori. L'Ajuntament també ha explicat que s’aprofitarà aquesta renovació per fer els carrers de plataforma única i donar més accessibilitat a aquesta zona.

Durant el període de les obres, es modificarà el trajecte de l’autobús urbà que passa per aquesta zona. Així, el bus urbà passarà per l’avinguda Nou i el carrer Setze i esquivarà els trams afectats del carrer Divuit i l’avinguda Disset, on també es modificaran les parades per situar-les al carrer Setze amb l’avinguda Catorze, i al carrer Divuit cantonada amb l’avinguda Nou.

L’Ajuntament s’ha reunit amb l’Associació de Veïns Ciutat Jardí de La Florida i amb el veïnat de la zona en què s'actuarà per explicar el projecte i informar de les afectacions que poden causar les obres durant el període d’execució.