Vés al contingut (premeu Retorn)

Relacions Ciutadanes organitza aquesta tarda una sessió oberta per fer aportacions als reglaments de participació i centres cívics

per Comunicació darrera modificació 08/02/2018 13:07
Es manté obert fins al 15 de febrer el procés de consulta pública al web municipal i a les urnes instal·lades als equipaments municipals

La Regidoria de Relacions Ciutadanes organitza aquesta tarda una sessió participativa oberta amb les entitats i la ciutadania per parlar sobre les aportacions que es poden fer als reglaments de participació ciutadana i d'ús i gestió dels centres cívics de Santa Perpètua. La reunió serà a les 19.30 hores al Centre Cívic El Vapor.

L’Ajuntament de Santa Perpètua manté obert fins al 15 de febrer un procés de consulta pública amb l'objectiu que la ciutadania pugui realitzar aportacions per a la redacció dels nous reglaments de participació ciutadana i d’ús i gestió dels centres cívics i de l’espai d’entitats. Les enquestes es poden emplenar a través del web municipal staperpetua.cat i en paper a diversos espais com la Xarxa de Centres Cívics Municipals, l'Escola Municipal de Música i Dansa, la Granja o l'Ajuntament.

Les preguntes que es fan a les enquestes són diferenciades per a cada reglament. Pel que fa a la norma d’ús i gestió dels centres cívics, les qüestions que es plantegen a ciutadania i entitats es refereixen als problemes que es poden trobar a l’hora d’utilitzar els centres cívics; per què és necessari actualitzar la normativa; quines han de ser les prioritats d’ús d’aquests equipaments; com es poden solucionar els dubtes o els problemes que vagin sorgint de l’ús; a més d’aquelles aportacions que es vulguin fer.

En el cas de la normativa de participació, les preguntes són: quines problemàtiques creieu que es poden solucionar amb l’elaboració d’aquest reglament?; per què considereu necessari aprovar-lo?; quines finalitats considereu que han de ser prioritàries?; es podrien utilitzar altres mecanismes per substituir-lo? I altres aportacions que es vulguin fer.

Consulta sobre el Reglament de participació ciutadana

Consulta sobre el Reglament d'ús i gestió dels centres cívics de l'anomenat Espai d'Entitats de Santa Perpètua

 

Altres activitats de la Xarxa de Centres Cívics

D'altra banda, avui a les 15.15 hores al Centre Cívic Can Folguera avui està programada una sessió de l'Hora del Cafè que anirà a càrrec de la psicològa Imma Siles i tractarà sobre l'educació emocional.

A més, aquesta tarda es viurà el Carnaval al Centre Cívic de Mas Costa. La Xarxa de Centres Cívics Municipal han contractat un espectacle infantil i familiar i l'associació de veïns Gaudeix Mas Costa oferirà una xocolatada.