Vés al contingut (premeu Retorn)

Prop de 1.900 alumnes participaran aquest curs a les activitats d'educació viària organitzades per la Policia Local

per Comunicació darrera modificació 04/04/2018 11:41

Un total de 1.894 alumnes des de primer de Primària fins a Secundària rebran aquest curs escolar formació d’educació viària per part de la Policia Local en el marc de la Programació Estable a les escoles. Les activitats que es realitzen són el Parc del trànsit; Per la nostra seguretat; xerrades sobre el consum d’alcohol i drogues i la conducció i la Festa cloenda de l’educació viària.

Alumnat de tercer fins a sisè de Primària visitaran el Parc del Trànsit, ubicat al parc Central i rebran formació pràctica i teòrica sobre educació viària. A més realitzaran en bicicleta un circuit per posar en pràctica els aprenentatges. Per la seva part, un total de 243 nens i nenes de primer de Primària visitaran l’empresa Jané on aprendran la importància de dur el cinturó de seguretat. Amb l’alumnat de Batxillerat i de l’ESO, la Policia Local realitzarà xerrades sobre el consum d’alcohol i drogues durant la conducció. A la festa de cloenda de l’educació viària prendran part un total de 320 alumnes.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Olga Valenzuela, ha destacat que fa uns vint anys que la Policia Local desenvolupa les activitats d’educació viària i ha assenyalat que els agents que realitzen la formació són especialistes en la matèria.