Vés al contingut (premeu Retorn)

Obertes les preinscripcions a l'Escola d'Adults Can Folguera seran fins al 27 de juny

per Ana Ruiz darrera modificació 19/06/2017 08:53

Aquest dilluns 19 de juny comença la convocatòria oficial de preinscripcions a l’Escola d’Adults Can Folguera tot i que el centre perpetuenc ha ofert assessories personalitzades unes setmanes abans per facilitar el tràmit a totes les persones interessades. Per demanar cita prèvia cal trucar al 93 574 05 10 fins al 27 de juny.

El centre ofereix cursos de diverses disciplines. Informàtica a nivell usuari de quatre nivells. Dos grups d’inicial i altres tres que incorporen un títol que és equivalent al certificat ACTIC (acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació). Aprenentatge d’idiomes, tots amb certificats del marc europeu de llengües. Català i castellà per a persones nouvingudes i principiants; cinc grups d’anglès (dos d’anglès 1 i 2 i un d’anglès 3). Una novetat és que el proper curs tots els nivells d’anglès seran de quatre hores setmanals. I també es donarà continuació al francès que aquest curs ha estat novetat amb dos grups de nivell 1 i 2. Les persones que acaben el nivell 3 de llengua estrangera en una escola d’adults poden accedir a tercer curs de les Escoles Oficials d’Idiomes sense haver de passar prova de nivell.

L’Escola d’Adults Can Folguera també prepara persones per superar les proves d’accés a Cicles Formatius de Grau Superior amb dos grups diferents. Un de matí i un de tarda. Des del centre es subratlla que aquest curs és equivalent a un nivell de primer de Batxillerat actual o tercer de BUP.

Una altra opció d’estudi a l’escola és la formació instrumental, que és la formació equivalent a primària, a dos nivells diferents; i el graduat en educació secundària, GES1 GES2, en horari de tarda vespre. Els alumnes que acaben tenen el títol oficial d’ESO. Des del centre s’apunta que les persones que tenen EGB passen directament a GES2 i remarca que per fer un Cicle Formatiu de Grau Mitjà s’ha de fer o ESO o unes proves d’accés però que es recomana estudiar GES2 perquè s’obté un títol que es demana per moltes ofertes de treball.