Vés al contingut (premeu Retorn)

Més d'un centenar de persones participen avui a la passejada per Santa Perpètua del cicle A cent cap als cent

per Comunicació darrera modificació 06/03/2018 09:13
L'activitat inicia la nova temporada en la qual Santa Perpètua forma grup amb Barberà del Vallès i les Masies de Voltregà

Més d'un centenar de persones participen avui a la passejada per Santa Perpètua del Cicle A cent cap als cent. L’activitat, que inicia la nova temporada, s’està desenvolupant amb el mateix recorregut d'altres anys perquè ha d'estar homologat per la Diputació de Barcelona.

L’Ajuntament s’ha sumat un any més a aquest cicle, que organitza la Diputació amb el suport dels consistoris, que té per objectiu que els majors de 65 anys practiquin esport i al mateix temps conèixer altres poblacions. Aquest any Santa Perpètua forma grup amb Barberà del Vallès i les Masies de Voltregà.

Els participants, que han començat el recorregut a tres quarts de deu del matí, han sortit des del Pavelló, i han anat fins al Castell de Can Taió on realitzen una aturada per esmorzar i per veure les instal·lacions de l'edifici i de l'escola Barcanova. Després la passejada continua cap a Santiga, on transcorre el 80% dels nou quilòmetres de recorregut.

Agents de la Policia Local, membres de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil i una ambulància, a més de tècnics de la Regidoria d'Esports, han acompanyat els participants a la passejada. El naturalista perpetuenc Xesco Macià s'ha encarregat del guiatge i de les explicacions sobre les característiques arquitectòniques, històriques i naturals dels punts per on passa la caminada.

En total, participen 109 persones a l'activitat, de les quals 49 venen de Barberà del Vallès i 25 de les Masies de Voltregà, mentre que les 35 restants són veïnes de Santa Perpètua.

La segona sortida del Cicle de passejades per a la gent gran A cent caps als cent de la temporada 2017-2018 se celebrarà el 22 de març a Barberà del Vallès, amb inscripcions del 5 fins al 15 de març.