Vés al contingut (premeu Retorn)

Més de 80 joves s'han inscrit al Més Estiu

per Ana Ruiz darrera modificació 04/07/2017 10:39

Més de 80 joves s'han inscrit en algunes de les activitats del programa Més Estiu que ha dissenyat la Regidoria de Joventut. La primera activitat, aquest dilluns 3 de juliol va ser una sortida a la platja.

El programa Més Estiu s’adreça a joves d’entre 12 i 18 anys. L’objectiu és donar una oferta als adolescents i joves d’aquesta franja d’edat que no són atrets per la resta d’activitats que s’ofereixen al municipi a l’estiu, com el Campus poliesportiu i de Hip hop, segons expliquen des de Joventut. Aquest és el segon estiu que s'organitza i ha tornat a interessar més d'una vuitantena de persones.

La immensa majoria de les activitats programades són gratuïtes. No obstant això hi ha excepcions que són les excursions de tot el dia a la platja, a Waterworld, a Port Aventura i al Canal Olímpic de Castelldefels o una sortida a una hípica.

La programació anirà del 3 al 21 de juliol. A totes les activitats, excepte a l’assistència a la Promo-tarda cal inscripció prèvia i autorització per a menors de 18 anys. Algunes de les propostes són Dinar+peli, zona gym, defensa personal percussió, també un taller d’iniciació a la fotografia, sense oblidar l’espai de deures ni els Espais Joves. També es programaran Moguda Express solidari i sortides a les Piscines municipals en horari de tarda, El Més Estiu també ha previst fer activitats esportives al vespre com ara futbol i fins i tot una festa final de la programació amb opció de fer nit a La Promotora.