Vés al contingut (premeu Retorn)

Medi Ambient organitza diumenge el taller familiar La gota Carlota

per Comunicació darrera modificació 10/03/2017 10:22
És una de les activitats commemoratives del Dia de l'aigua, que es commemora el 22 de març

La Regidoria de Medi Ambient ha dedicat els tallers familiars de l’Aula del parc d'aquest mes de març a l’aigua amb motiu de la commemoració del Dia mundial de l’aigua, que se celebra el 22 de març. La programació consta de dues activitats, la primera de la quals tindrà lloc aquest diumenge dia 12. Es tracta del taller La gota Carlota, que pretén comprendre que l’aigua circula d’un lloc a l’altre infinitament, que la quantitat d’aigua neta i potable al planeta Terra és finita i que és important tenir-ne cura amb les nostres accions diàries. L’activitat finalitzarà amb la fabricació de plastilina amb materials naturals que no embrutaran el cicle de l’aigua.

El diumenge 19 de març s’ha programat Immersió a la riera que pretén apropar la riera de Caldes a les famílies de Santa Perpètua i donar a conèixer el cicle de l’aigua i la funció ecològica que tenen els rius i rieres. Durant l’activitat es farà una anàlisi de la qualitat de l’aigua mitjançant l’observació dels macroinvertebrats que viuen a la riera.

Ambdós tallers es desenvolupen d’11 a 13 hores i cal inscripció prèvia a l’adreça auladelparc@staperpetua.cat.

D’altra banda, el 21 de març, a les 18 hores, l’Aula del parc acollirà la xerrada Coneix l’aigua. Entendre el rebut de l’aigua per estalviar aigua i diners, que anirà a càrrec del representant de CASSA Josep Escartín i de Sara Piqueres, de Siboc, projectes ambientals.

D’altra banda, fins el dilluns 13 de març es pot visitar l’exposició Som Aigua que la Companyia d’Aigües de Sabadell (CASSA) presenta a l’Espai 3 de La Granja, espai cultural.