Vés al contingut (premeu Retorn)

L'Escola d'Adults Can Folguera comença el curs amb 375 matrícules

per Ana Ruiz darrera modificació 27/09/2017 10:30

L'Escola d'Adults Can Folguera va començar el curs 2017-2018 el 25 de setembre amb 375 matrícules, segons informa el mateix centre, que anima a les persones interessades a matricular-se perquè encara hi ha places en bona part de les disciplines que s'ofereixen. La gran novetat aquest curs a l'Escola d'Adults Can Folguera és que no es farà cap classe en mòduls prefabricats sinó que s'utilitzaran aules de la Granja Soldevila i, a la tarda, una de l'INS Estela Ibèrica.

Encara hi ha places als nivells 2 i 3 d'Informàtica, a castellà i a català; als grups de matí d'anglès 1 i 2; als de francès 1 i 2; i també a formació instrumental, preparació a l'accés a cicles formatius de Grau superior i Secundària Obligatòria (GES).

Des de l'Escola s'apunta que les persones interessades que encara no s'han matriculat poden demanar cita prèvia al 93 574 05 10 i preguntar perquè encara resten places lliures. El director de l'Escola d'Adults, Julio Lasobras, explica que a més dels nivells superiors d'informàtica hi ha places lliures en les classes d'idiomes i que també es pot estudiar encara instrumental, GES i preparació a l'accés a cicles de grau superior.