Vés al contingut (premeu Retorn)

L'EMMiD ofereix tres activitats a la programació estable a les escoles

per Ana Ruiz darrera modificació 08/01/2018 13:52

L'Escola Municipal de Música i Dansa comença l'any amb el calendari de les activitats de la Programació estable tancat. Aquest curs 2017/2018 l'EMMiD ofereix un total de tres activitats per a infants des de P3 a segon de Primària que arribaran a un total de 639 nens i nenes.

Enguany alumnat de P3 de sis escoles del municipi realitzarà el taller Poemes de colors per tal que gaudeixin de l'audició de música en directe. «Mentre els poemes sonen, la música té color. Impressions sonores a partir de poesies sobre els colors», detallen de l'Escola de Música i Dansa.

Pirates és una altra de de les activitats programades de la qual gaudiran infants de primer de Primària de cinc escoles locals. La sessió pretén donar a conèixer els instruments musicals en una audició en directe i a través de cançons de pirates. La dansa es torna a incloure en la Programació Estable gràcies a l'activitat Don't walk, dance! Alumnat de segon de Primària de tres centres educatius la realitzaran i viuran l'expressió corporal «perquè la dansa és més que una expressió artística és educació en l'espai, control del cos, benestar, participació i creació en grup», comenten des de l'EMMiD.