Vés al contingut (premeu Retorn)

L'emissora municipal commemora aquesta setmana el Dia Mundial de la Ràdio

per Comunicació darrera modificació 11/02/2019 12:59

L'emissora municipal Ràdio Santa Perpètua 107.0 FM celebra durant aquesta setmana el Dia Mundial de la Ràdio, que es commemora el 13 de febrer. Aquesta iniciativa també s'emmarca en la programació dels 30 anys que complirà l'emissora el proper 5 de març i que es perllongarà amb diferents activitats durant aquest any 2019.

Per commemorar el Dia Mundial, l’emissora municipal ha preparat una programació especial que s’allargarà fins al 15 de febrer. Durant tota la setmana, l’audiència trobarà sorpreses sonores ja que alguns de la seixantena de col·laboradors de Ràdio Santa Perpètua s’han compromès a preparar “cosetes diferents” i podrien aparèixer en programes que no són els habituals o presentant seccions dels seus espais que habitualment protagonitzen altres membres de l’equip. Aquests canvis també seran audibles als magazines Fem matí, presentat per Andrés Aracil, i Crèdit Variable, dirigit per Gemma Abasolo. A més, el dijous 14 de febrer a les 20 h La Tertúlia de la Ràdio que presenta Gemma Abasolo estarà dedicada als 30 anys d’aquest mitjà de comunicació municipal amb la participació d’alguns dels protagonistes.

Enguany el lema de la UNESCO per celebrar el Dia Mundial de la Ràdio és Diàleg, tolerància i pau ja que, argumenta la UNESCO, la ràdio ofereix una plataforma per al debat sobre temes d’actualitat pot ajudar a sensibilitzar i pot difondre tolerància.