Vés al contingut (premeu Retorn)

L'Aula del parc dedica els tallers del mes d'abril a la biodiversitat

per Comunicació darrera modificació 06/04/2018 10:44
L'organització ha ajornat al 15 d'abril el primer taller, que havia tenir lloc aquest diumenge, a causa de la previsió de pluja

L’Aula del parc proposa aquest mes d’abril dos tallers familiars dedicats a descobrir la biodiversitat. La primera activitat tindrà lloc el diumenge 15 d’abril amb un Itinerari de natura per investigar els animals i plantes que viuen al parc Central i al bosc Soldevila. Amb l’ajuda de guies de camp, prismàtics i lupes s’aprendrà a identificar les espècies i es descobrirà per què és important conservar la biodiversitat i els espais naturals. Per a aquesta activitat, que tindrà lloc de 10 a 12 hores, es recomana portar roba i calçat per caminar, aigua per beure, prismàtics i lupa. El taller és gratuït però cal inscriure’s a auladelparc@staperpetua.cat abans del 13 d’abril per tal de poder participar. Aquesta activitat s'havia de celebrar el dia 8 d'abril, però l'organització ha decidit ajornar-lo amb motiu de les previsions meteorològiques que apunten pluja.

La segona activitat s’ha programat el diumenge 22 d’abril i es dedicarà a jocs i tallers per aprendre quins animals i plantes viuen amb nosaltres.

Notícia editada el dia 6 d'abril de 2018 a les 10.30 hores