Vés al contingut (premeu Retorn)

L'aparcament dels carrers Garcia Nieto i Puig i Cadafalch es tanca provisionalment aquesta nit

per Comunicació darrera modificació 02/10/2018 12:05

L'aparcament situat entre els carrers de Garcia Nieto i Puig i Cadafalch i l'avinguda de l'Onze de Setembre estarà tancat a partir d'aquesta nit (23.30 h) i fins les 22 hores del dia 9 d'octubre, segons ha informat la Regidoria de Via Pública, amb motiu de la instal·lació en aquest espai d'una carpa per a la celebració d'activitats municipals. Com a alternativa d’estacionament, es podrà aparcar al Recinte Firal que estarà degudament senyalitzat.

La Regidoria de Via Pública ha explicat que el tancament d'aquest espai a l'aparcament està motivat per la preparació i celebració de diverses activitats municipals com són l'Homenatge a la Gent Gran, divendres; la Mostra d'entitats, dissabte; i la Fira de Comerç, diumenge.

La regidora de Via Pública, Olga Valenzuela, ha explicat que la data d'obertura d'aquest aparcament podria canviar ja que existeix la intenció de realitzar treballs de pintura per senyalitzar de nou aquest espai. La regidora ha manifestat que com alternativa s'ofereix la possibilitat d'estacionar al Recinte Firal, que es troba molt proper a aquest aparcament que ara es tanca provisionalment als vehicles.

D'altra banda, la Policia Local ha informat que, excepcionalment i durant els dies que l'aparcament està tancat, s'obrirà el carrer de Puig i Cadafalch en els horaris d'entrada i sortida de les escoles i també es podrà estacionar en aquest vial.