Vés al contingut (premeu Retorn)

L'Ajuntament organitza dues sessions informatives sobre el procés participatiu 'Proposa i decideix' d'inversions municipals

per Comunicació darrera modificació 07/05/2018 11:34
Les xerrades tindran lloc els dies 8 de maig a les 20 hores al Vapor i el 10 de maig a les 19 hores al Centre Cívic Can Taió

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha convocat dues sessions informatives sobre el procés participatiu d'inversions 'Proposa i decideix' per tal d’ampliar la difusió i resoldre els dubtes de la ciutadania sobre aquesta iniciativa. El Consistori ha destinat un pressupost de 200.000 euros per dur a terme les accions que siguin escollides pels veïns i veïnes del municipi, que hauran d’estar relacionades amb els àmbits del medi ambient i del patrimoni històrico-cultural.

La primera sessió tindrà lloc demà dimarts 8 de maig a les 20 hores al Centre Cívic El Vapor, mentre que la segona s’ha convocat aquest dijous 10 de maig, a les 19 hores al Centre Cívic Can Taió.

Durant les trobades, s’explicarà tot el procediment establert per les bases, des de la presentació de propostes, fins a la valoració i la votació de les mateixes. També es detallaran els àmbits d’actuació susceptibles de presentació de propostes, relacionats amb el medi ambient i el patrimoni històrico-cultural del municipi. Al procés poden participar totes les persones empadronades majors de setze anys, les associacions i entitats inscrites al registre municipal, i aquells col·lectius representats per una persona major de 16 anys i empadronada al municipi. Les fitxes per emplenar amb les propostes es poden descarregar del web municipal i recollir als equipaments municipals. Es podran presentar fins al 4 de juny a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) o bé mitjançant instància telemàtica a través de la Seu electrònica.