Vés al contingut (premeu Retorn)

L'Ajuntament organitza aquest dissabte 13 de desembre la Fira de Nadal

per Comunicació darrera modificació 12/12/2014 09:21
Tindrà lloc a la plaça de la Vila i la Rambla de 10 a 19 hores

Les regidories de Promoció Local i Relacions Ciutadanes de l’Ajuntament organitzen el 13 de desembre la Fira de Nadal, que tindrà lloc a la plaça de la Vila i la Rambla des de les 10 a les 19 hores. Paradetes, activitats i animació contagiaran Santa Perpètua amb l’esperit nadalenc amb l’activitat que dóna el tret de sortida a les activitats festives que s’han programat per a aquestes dates.
Els primers a pujar a l’escenari seran els cors del Casal de la Gent Gran i del Club Edad de Oro. A les 11 hores, s’ha programat, com a novetat, un taller infantil de plastilina. Els infants que participin aprendran a fer figuretes i se les podran emportar a casa. A les 11.30 h, els assistents podran gaudir de les actuacions de The albians, Antojete i Kristel. La programació de la Fira de Nadal de Santa Perpètua continuarà a les 17 hores amb l’actuació musical i animació infantil Nadal rock. L’enllumenat nadalenc del municipi s’ha il·luminat eaquest cap de setmana però serà durant la Fira de Nadal, a les 18 hores, quan tindrà lloc l’encesa de l’enllumenat de la façana de l’Ajuntament que estarà acompanyat amb l’actuació del grup de dansa de l’Escola Municipal de Música i Dansa. Per finalitzar la Fira de Nadal d’enguany, com a novetat, l’entitat Mogoda Gospel oferirà un concert amb tradicionals de la música gospel i una nadala per finalitzar.
Com cada any, la Fira de Nadal s’omple de paradetes d’associacions, ONG, comerços i escoles que aprofiten per donar-se a conèixer entre la ciutadania i per recaptar fons per als seus projectes i activitats. Entre aquestes paradetes hi haurà, com a novetat, la de la Regidoria de Joventut, que oferirà informació sobre els serveis. L’emissora municipal Ràdio Santa Perpètua també estarà present durant la Fira de Nadal i realitzarà entrevistes als participants.