Vés al contingut (premeu Retorn)

L'Ajuntament obre fins al 20 d'abril el termini de sol·licitud de beques per als casals d'estiu i el campus esportiu

per Comunicació darrera modificació 09/04/2018 11:20

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda obre aquest dilluns 9 d’abril el termini per sol·licitar beques per als infants i joves que es matriculin als casals d’estiu organitzats a les escoles i al campus esportiu. El període es perllongarà fins al dia 20 d’abril. Les sol·licituds s’han de presentar al Registre de l'Ajuntament, situat a l'Oficina d’Atencio Ciutadana (OAC).

En el moment de presentar la sol·licitud cal especificar clarament la demanda de subvenció si és per al casal, per al menjador de casal, per al menjador del campus, o per al campus esportiu per a cadascuna de les setmanes de servei, segons consta a les bases de la convocatòria.

Els ajuts s’adrecen a aquelles famílies que acreditin la situació de vulnerabilitat econòmica d’acord amb els llindars de renda establerts per les bases.

Enguany, els Casals d'estiu tindran lloc a les escoles La Florida, Santa Perpètua i Bernat de Mogoda, entre els dies 25 de juny i 27 de juliol. Les inscripcions finalitzaran aquest divendres 13 d'abril. 

D’altra banda, el Servei d’Esports tornarà a organitzar el Campus esportiu de hip-hop, adreçat a infants i joves de tercer de Primària fins a tercer d’ESO, i el Campus poliesportiu, per a alumnat de tercer de Primària a Batxillerat. Les inscripcions seran del 23 d’abril fins al 4 de maig. 

Més informació: Estiu SPM (pdf)