Vés al contingut (premeu Retorn)

L'Ajuntament amplia el termini de sol·licituds de beques menjador fins al 26 de maig

per Ana Ruiz darrera modificació 18/05/2017 13:59

L'Ajuntament de Santa Perpètua recull fins al 26 de maig les sol·licituds de beques menjador d'educació Primària de cara al proper curs 2017-2018. Els ajuts són gestionats pel Consell Comarcal del Vallès Occidental, tot i que l'Ajuntament concedeix complements en alguns casos.

Les famílies que vulguin gaudir d'aquestes beques menjador han de tenir als seus fills matriculats en un centre educatiu vallesà sostingut amb fons públics de Catalunya en Infantil, Primària o ESO i fer ús del servei de menjador escolar. La documentació necessària inclou un certificat de convivència actual emès per l'Ajuntament i DNI/NIE/TIF de tots els membres computables per al càlcul de la renda familiar o en sel seu defecte certificat de naixement o llibre de família.

Per rebre els complements municipals és obligatori acreditar la situació de vulnerabilitat econòmica de la família d'acord amb els llindars de renda que estableixen les bases. La sol·licitud s'ha de fer a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC). El curs actual 469 famílies van demanar beques menjador.