Vés al contingut (premeu Retorn)

Laia Leal i Mercè de la Fuente i el grup The Perfect Fool clausuren el cicle de concerts del 25è aniversari de Ràdio Santa Perpètua

per Comunicació darrera modificació 04/12/2014 14:20
L'actuació tindrà lloc aquest divendres 5 de desembre a CAM Bernades a partir de les 22 hores

Arriba el final del cicle de les Ràdio Music Sessions amb una nova proposta de música en directe a CAM Bernades (Camí de l'Aplec, s/n). Ràdio Santa Perpètua convidarà a pujar a l’escenari aquest divendres 5 de desembre a partir de les 22 hores a la perpetuenca Laia Leal i a Mercè de la Fuente i al grup The Perfect Fool, que, com a cap de cartell, tancarà la nit. The Perfect Fool, amb el local Xavi Isern de baixista, presentarà temes del seu darrer disc, Simply therapeutic, una proposta de pop-rock amb temes propis en anglès. A més, la formació aprofitarà la seva actuació a Santa Perpèuta per presentar nous temes que inclouran en el seu proper disc, íntegrament en català. La banda, formada pel terrasenc Albert Alegre (guitarra, veu i pianos), el perpetuenc Xavi Isern (baix), i els barcelonins Pau Soler (guitarra) i David Garriga (bateria), va ser un dels grups que va respondre a la crida de Ràdio Santa Perpètua en la cerca de músics locals per a les sessions al CAM. Com ells, una desena de grups i músics de Santa Perpètua van presentar els seus treballs per participar a les Ràdio Músic Sessions. Des de l’emissora, es mostren satisfets i sorpresos per la quantitat de propostes rebudes i no descarten poder endegar un nou cicle la propera temporada. Grups tant diversos com Jasw, Estofats, Pedro Parque, Ambdós, Tati Landi i Scelion, entre d’altres van enviar les seves propostes a Ràdio Santa Perpètua.

Aquest divendres, però, serà The Perfect Fool i, com a teloneres del concert, la perpetuenca Laia Leal i la pianista Mercè de la Fuente seran les encarregades d’obrir la nit amb diverses versions de coneguts artistes com Amy Winehouse, Pessenger o Lucie Silvas, entre d’altres. La jove perpetuenca Laia Leal va ser una de les finalistes al concurs d’àmbit estatal Teen Star amb la cançó Mercy de Duffy. L’entitat Moguda Perpetua serà l’encarregada de la gestió de la barra. L’emissora va iniciar el cicle a l’octubre amb motiu de la commemoració dels 25 anys de Ràdio Santa Perpètua i amb l’objectiu de promocionar grups i músics locals. L’entrada al concert serà gratuïta.