Vés al contingut (premeu Retorn)

La Xarxa de Centres Cívics Municipal presenta aquesta tarda la nova programació amb una festa oberta

per Comunicació darrera modificació 17/09/2018 10:51
Una trentena d’entitats participaran a l’acte que tindrà lloc al parc dels Països Catalans

El parc dels Països Catalans acollirà aquest divendres 14 de setembre a partir de les sis de la tarda al parc dels Països Catalans l’acte de presentació de la temporada 2018-2019 de la Xarxa de Centres Cívics Municipal. La Regidoria de Relacions Ciutadanes ha concebut l’acte com una festa familiar amb cabuda per a tothom, oberta a la ciutadania ja sigui usuari de la Xarxa o no, i compta amb la participació d’una trentena d’entitats que ofereixen activitats dins de la programació i que aquell dia informaran de les mateixes durant tota la tarda. La temporada de la Xarxa de Centres Cívics Municipal inclou unes noranta noves activitats a proposta de la pròpia ciutadania i la resposta a la programació plantejada està sent clara com deixa palès el nombre d’inscripcions fetes fins ara que sumen ja unes 850. 

La festa d'aquesta tarda començarà amb un espectacle d’animació infantil-familiar a les 18 hores. Durant la tarda s’instal·laran diferents estands per a les entitats. La Regidoria de Relacions Ciutadanes els ha assignat un espai tenint en compte l’àmbit de les seves activitats. Així es facilita l’accés a la informació a les persones interessades. Està confirmada l’assistència d’una trentena d’associacions que explicaran quina és la seva programació. La Xarxa de Centres Cívics Municipal recorda que aquest divendres durant la festa de presentació es podran fer inscripcions. Les persones que es coneguin la nova programació, que està disponible a través dels llibrets distribuïts per les bústies de la localitat, en els edificis públics i a través del web municipal staperpetua.cat i del facebook @civicsSPM, podran participar en un concurs que organitza la Xarxa de Centres Cívics Municipal i que consisteix en respondre unes preguntes. Els regals són dos trimestres gratuïts en alguna activitat de la Xarxa. A més, la Regidoria també realitzarà el sorteig dels premis previstos a la cloenda de les portes obertes. La festa es clourà amb un concert a càrrec d'un trio musical.

La Regidoria de Relacions Ciutadanes de l’Ajuntament ja ha realitzat unes 850 inscripcions a les activitats de la nova temporada de la Xarxa de Centres Cívics Municipal que inclou les organitzades per les entitats.Segons informa la Regidoria, unes 500 corresponen a activitats programades directament per la Xarxa de Centres Cívics i unes 150 a les organitzades per les entitats en els equipaments socioculturals. Relacions Ciutadanes també recorda que avui és el darrer dia per confirmar plaça aquelles persones que van fer la preinscripció al mes de juliol.

La nova programació, que presenta moltes novetats, s’iniciarà el dia 1 d’octubre i es perllongarà fins al 28 de juny sota el lema Enxarxa’t. La xarxa és teva. La programació preveu activitats per a totes les edats i estan agrupades en set àmbits, segons la tipologia: per als més petits de la casa, per gaudir en família, per aprendre i compartir, per a l’artista que portes dins, per ballar i sentir, per cuidar el cos i la ment, i per cuinar i tastar.

Aquesta temporada hi ha una norantena de noves activitats sorgides del recull de propostes aportades per la ciutadania el mes de juny. La programació ha interessat moltes persones que han fet la seva inscripció i hi ha algunes activitats amb llistes tancades. Malgrat això, des de la Regidoria de Relacions Ciutadanes s’anima a apuntar-se a les llistes d’espera perquè segons la demanda podrien obrir-se nous grups d’alguna de les activitats.

Podeu descarregar el pdf del llibret de la programació 2018-2019 aquí