Vés al contingut (premeu Retorn)

La Xarxa de Centres Cívics celebra jornades de portes obertes de més de 200 activitats entre els dies 21 i 31 de maig

per Comunicació darrera modificació 21/05/2018 09:04
L’1 de juny s’ha programat una festa de cloenda amb la participació d’entitats i finalitzarà amb un sopar i ball que es desenvoluparà per primer cop al parc Municipal

La Regidoria de Relacions Ciutadanes de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda organitza del 21 al 31 de maig jornades de portes obertes a la Xarxa Municipal de Centres Cívics amb l’objectiu de mostrar les activitats que es realitzen als sis equipaments de proximitat. Aquestes jornades finalitzaran amb una festa de cloenda l’1 de juny que tindrà lloc a la plaça de la Vila i al parc Municipal. Aquesta edició el lema de les portes obertes és Enxarxa’t, la xarxa és teva!

Relacions Ciutadanes ha informat que després d’uns quants anys fent les portes obertes a la Xarxa de Centres Cívics han volgut introduir novetats en l’edició d’aquest any. En aquesta ocasió s’ha realitzat un nou format recollint diferents aportacions que es van fer a les darreres taules de centres celebrades al novembre.

La proposta d’aquest any és fer activitats obertes a tots els centres del 21 al 31 de maig (ambdós inclosos) per donar l’oportunitat a tothom a que pugui escollir i participar a les activitats de la programació. La intenció és oferir el màxim nombre de tallers i cursos de manera gratuïta i oberta durant aquests dies. La Regidoria informa que es portaran a terme més de 200 activitats de tots els àmbits tant organitzades per l’Ajuntament de Santa Perpètua com per entitats. El detall d’aquestes activitats es pot consultar al facebook de la xarxa @XarxacivicsSPM i en aquest web municipal.

Després dels onze dies de portes obertes, la Xarxa de Centres Cívics celebrarà una festa de cloenda on intervindran les entitats i els participants de les diferents activitats. La festa s’ha programat a la plaça de la Vila, el divendres 1 de juny a partir de les 17 h. Durant tota la tarda s’oferiran diferents activitats de diversos àmbits, classes magistrals, tallers, exposicions, exhibicions i una gimcana pels diferents espais, entre d’altres. I per finalitzar s’organitzarà un sopar popular i ball al parc Municipal.

Relacions Ciutadanes aprofita també aquestes dates per fer la recollida de propostes de la nova programació 2018-2019. La recollida es realitza de manera digital i també presencialment a tots els centres cívics de la localitat. El departament anima a preparar “les vostres propostes i porteu-nos-les per poder-les tenir en compte”.