Vés al contingut (premeu Retorn)

La passejada per Santa Perpètua del cicle A cent cap als cent reuneix 182 persones

per Comunicació darrera modificació 02/05/2017 14:39

Un total de 182 persones majors de 65 anys han participat aquest matí a la passejada del cicle A cent cap als cent que ha tingut lloc a Santa Perpètua. Dels participants, 52 han estat ciutadans del municipi, però també han pres part veïns de Lliçà de Vall, l'Hospitalet de Llobregat i Santa Coloma de Gramenet, que formen el grup en el qual està enquadrada Santa Perpètua en aquesta edició.

El recorregut, que ha començat a tres quarts de deu del matí, ha estat el mateix dels anys anteriors ja que ha d’estar homologat per la Diputació de Barcelona que és qui organitza el cicle. Els participants han sortit des del Pavelló d'Esports, i han anat fins al Castell de Can Taió, on han fet una aturada per esmorzar i per veure les instal·lacions de l'edifici i de l'Escola Barcanova. Després la passejada ha continuat cap a Santiga, on transcorre el 80% dels nou quilòmetres de passeig. Aquesta edició s'ha canviat una part del recorregut perquè les pluges dels darrers mesos han fet malbé una part del camí i s'ha escollit una ruta una mica diferent.

Agents de la Policia Local, membres de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil i una ambulància, a més de tècnics de la Regidoria d'Esports, han acompanyat els participants a la passejada i Xesco Macià s'ha encarregat del guiatge i de les explicacions sobre les característiques arquitectòniques, històriques i naturals dels punts per on ha passat la caminada.