Vés al contingut (premeu Retorn)

La nit del 6 de gener CAM Bernades acull la CAMell party

per Ana Ruiz darrera modificació 05/01/2018 13:20

La CAMissió organitza com a novetat enguany una nova activitat el 6 de gener per tancar les festes de Nadal. Es dirà CAMells Party, fent referència al mitjà de transport dels Reis Mags d’Orient, i tindrà lloc a partir de les dotze de la nit a CAM Bernades. Hi haurà música dels DJs Ninho de los Recaos i Rebel'R'Rasta per ballar fins les sis de la matinada. Des de la Comissió expliquen que l'any a l'equipament municipal ha anat molt bé i que la gent té ganes de compartir moments al CAM i què per això s'ha inclòs una nova festa al CAM. La CAMell Party serà gratuïta.

Des de la CAMissió expliquen que aquelles persones que es van quedar sense entrada al CAM d'any tenen una nova oportunitat de gaudir amb els amics ben a prop de casa. 

Èxit del CAM d'any

L'aforament de CAM Bernades es va omplir la darrera nit de l'any amb la festa de CAM d’Any que va organitzar la comissió gestora de l'equipament, la CAMissió, de la qual forma part l'Ajuntament de Santa Perpètua. Un total de 300 persones van optar per aquesta festa la nit del 31 de desembre.

Ja fa uns anys que l'Ajuntament ofereix aquesta possibilitat de gaudir del cap d'any sense sortir del municipi pensant en un públic de totes les edats. La música va anar a càrrec de punxadiscos que van intentar que els temes fossin d'estils variats.

El regidor de Joventut, Marçal Solà, ha explicat que la festa de CAM d'Any va transcórrer sense incidents, en un bon ambient i amb les entrades exhaurides dies abans.