Vés al contingut (premeu Retorn)

La Mostra d'Entitats deixa palesa la riquesa i la vitalitat de les associacions locals

per Comunicació darrera modificació 09/10/2018 14:10

La Mostra d'Entitats de Santa Perpètua de Mogoda 2018 organitzada per la Regidoria de Relacions Ciutadanes va reunir dissabte 6 d'octubre 44 entitats i molta ciutadania que va voler comprovar què pot oferir el teixit associatiu local. La fira va estrenar emplaçament a la carpa instal·lada a l'aparcament del carrer de Garcia Nieto i l'avinguda de l'Onze de Setembre.

Durant tota la tarda de dissabte, la ciutadania es va anar passejant pels estands. En alguns s'oferia informació, però en d'altres hi havia activitats diverses com jocs infantils, photocalls, jocs de carta, les proves de la gimcana en la qual van prendre part sobretot infants i algun concurs. Fora de la carpa, les actuacions de les entitats que poden oferir aquest tipus de manifestació artística van interessar molta gent i també hi havia qui es va apropar a l'espai de projeccions per veure els audiovisuals de les entitats participants. Una de les novetats va ser el bar que va estar gestionat per l'ONGD Alkaria.

La regidora de Relacions Ciutadanes, Sandra Gómez, estava satisfeta amb l'afluència de ciutadania a la Mostra d'Entitats i amb aquest nou disseny "amb els estands més oberts que en les carpes individuals ja que convida a apropar-s'hi".

L'alcaldessa, Isabel Garcia, va destacar la participació d'entitats de nova creació, fet que valora perquè significa que "el teixit associatiu creix i es reforça". Va recordar que organitzen multitud d'activitats per a tothom i va assegurar que "les associacions són una de les peces clau que fan ciutat en el sentit més humà de la paraula i que contribueixen a la cohesió social". Com a cloenda de l'activitat, el grup perpetuenc JBoys va oferir un concert.