Vés al contingut (premeu Retorn)

La Junta de Govern aprova un nou projecte de soterrament de pals al barri de la Florida

per Comunicació darrera modificació 31/01/2017 15:24

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha aprovat inicialment una nova subfase del projecte de renovació de la xarxa d’aigua i altres serveis al barri de la Florida. L’actuació té un pressupost de 667.233,12 euros.

Aquest projecte inclou la renovació de la xarxa d’aigua potable i el soterrament de les línies de telèfon i electricitat de l’avinguda Quinze, entre els carrers Divuit i Dinou; de l’avinguda Setze, entre els carrers Disset i Dinou; de l’avinguda Disset, entre el carrers Disset i Divuit; del carrer Divuit, entre l’avinguda Catorze i l’avinguda Disset; del carrer Dinou, entre l’avinguda Catorze i l’avinguda Setze; i de l’avinguda Nou, entre l’avinguda Catorze i l’Avinguda Quinze del barri de la Florida. L’actuació preveu en total el soterrament de línies elèctriques i de telefonia d’un total de 965 metres lineals.

Actualment, ja s’han executat i completat diferents fases d’aquesta renovació de la xarxa i eliminació de pals amb un total de 3.350 metres lineals de carrer. L’any 2015 es va realitzar una altra petita actuació en la que es van soterrar 306 metres lineals de carrer en alguns trams de les avingudes Disset i Divuit.