Vés al contingut (premeu Retorn)

Arriba el Nadal a Santa Perpètua amb una trentena d'activitats programades

per Ana Ruiz darrera modificació 20/12/2017 14:47

Santa Perpètua ja està il·luminada amb els llums de Nadal. Aquest dissabte 2 de desembre en el marc de Fira de Nadal es va descobrir l'enllumenat d'aquestes festes i es va donar el tret de sortida de la programació cultural de Nadal i Reis. Des de les 10 del matí, associacions, entitats, artesans i comerciants van instal·lar-se amb els seus productes en una ja tradicional fira nadalenca.

Especialment l'assistència de les associacions de mares i pares va ser majoritària ja que aprofiten la fira per recaptar fons per als viatges de fi de curs. També hi eren entitats com Miloca, Santa Perpètua Solidària, Espiral, Junts per la Diversitat, els Gegants de Santa Perpètua o Moguda Gatuna, entre d'altres. D'estands municipals hi havia també el del PEC, que va difondre el seu projecte de camí escolar i va donar a conèixer el logo. L'Aula del parc, que va desenvolupar un taller de creació d'espelmes també estava present. L'equipament El Formiguer també es va instal·lar a la fira i Els Comerciants van col·laborar amb la regidoria de Benestar Social recollint joguines noves per a la campanya Cap infant sense joguina. Floristeries i estudis de fotografia no van voler quedar al marge d'una fira on el fred va estar molt present.

L'Escola de Música va posar el punt final a les activitats damunt de l'escenari de la fira a la tarda. La dansa, amb un espectacle nadalenc i amb una enlairada de globus va fer encendre les llums de la placa de la Vila i de la façana de l'Ajuntament i el grup de batuka Santuka, també de l'EMMiD, es va estrenar en el seu primer passa carrers.

La regidora de comerç i promoció local, Olga Valenzuela, manifestava que la fira era ja una tradició a Santa Perpètua i l'escenari ideal per a la promoció d'entitats i associacions. Valenzuela va agrair tothom que, tot i el fred, va estar durant tot el dia als estands de la fira. 

La propera activitat del calendari nadalenc a Santa Perpètua és la inauguració de l'exposició col·lectiva de Nadal el proper 15 de desembre. Ajuntament i entitats han programat una trentena d’activitats, entre les quals hi ha concerts, teatre i activitats tradicionals com el Fem cagar el tió o la cavalcada.