Vés al contingut (premeu Retorn)

La corporació local es suma a la campanya Fes un gest per l'ELA

per Ana Ruiz darrera modificació 22/06/2017 12:51

Els membres de la Corporació van sumar-se ahir 21 de juny a la campanya Fes un gest per l’ELA impulsada per la Fundació Miquel Valls amb motiu del Dia Mundial de l'Esclerosi Lateral Amiotròfica . Els regidors i regidores es van fer una fotografia a la rotonda de la Font, que ahir al vespre es va il·luminar de verd, color que representa aquesta malaltia. El Gest per l’ELA va acompanyat d’una senzilla imatge d’una mà que forma, amb la posició dels seus dits, la lletra L. Segons la Fundació Miquel Valls, "cada vegada que aconseguim que una persona faci aquest gest i conegui el seu significat, ens estarem acostant una mica més a vèncer la malaltia".

L’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA), també coneguda com a Malaltia de Lou Gehrig, és una malaltia neurodegenerativa que afecta les neurones motores del cervell, tronc encefàlic i medul·la espinal, que són les cèl·lules encarregades de transmetre l’ordre del moviment voluntari del cervell als músculs.

La malaltia actualment no té cura i encara no es disposa de cap tractament que permeti aturar el procés degeneratiu de l’ELA.

L’Ajuntament convida a tothom qui vulgui a partipar pujant la seva fotografia fent la L amb la mà i penjant-la a les xarxes socials amb les etiquetes #fesungestperlela, #fesungestperlela2017, #fundaciomiquelvalls, #diamundialela i #ela.