Vés al contingut (premeu Retorn)

Bona acollida ciutadana de la Fira Circ

per Ana Ruiz darrera modificació 25/09/2017 12:35

El parc d'Europa s'ha transformat aquest cap de setmana en una carpa de circ a través de la celebració de la fira temàtica que organitza cada setembre l'Ajuntament de Santa Perpètua. Moltes persones han visitat Fira Circ sobretot dissabte a la tarda i diumenge al matí, segons apunta l'organització.

Aquest ha estat el primer cop que s'ha desenvolupat una fira amb el circ com a temàtica a Santa Perpètua i els visitants han estat satisfets amb la varietat d'espectacles, set de diferents, amb els tallers i activitats per fer durant el cap de setmana. L'emplaçament en aquesta ocasió també ha estat diferent ja que les carpes dels productes artesans s'han instal·lat fent de perímetre d'un espai central on es feien els espectacles i tallers.

Molta ciutadania va presenciar espectacles un darrere de l'altre donat que tots eren diferents i algunes famílies van visitar Fira Circ dissabte i diumenge motivades per veure espectacles diferents.

La regidora de Promoció local, Olga Valenzuela, comenta que els més petits són els que s'ho han passat millor i aquest era un dels principals objectius de Fira Circ i destaca la gran quantitat de públic assistent. La regidora s'ha mostrat molt contenta amb la rebuda ciutadana a les noves temàtiques que s'estan oferent en aquesta fira al barri de Mas Costa.

La regidora de Promoció local comenta que la curiositat pels espectacles diferents i les bones temperatures han animat la fira.També ha expressat que va costar molt decidir-se a fer descansar la Fira Medieval perquè estava molt arrelada però que la gent ha respost molt bé als canvis.