Vés al contingut (premeu Retorn)

La Biblioteca i l'Escola Municipal de les Arts acullen un any més la Central de Reis

per Comunicació darrera modificació 07/01/2019 10:26
En la posada en escena, col·laboren el Grup de teatre de Tàndem i alumnat de l’EMA

Ses Majestats els Reis d’Orient tornen a situar un dels seus centres de distribució de regals i de recollida de cartes a les instal·lacions del Complex de la Granja Soldevila. Els equipaments culturals de l’Escola Municipal de les Arts (EMA) i de la Biblioteca Municipal es converteixen per quart any consecutiu en La Central de Reis, que en aquesta ocasió presenta novetats per accedir i recollir les entrades. La Central de Reis estarà oberta al públic els dies 2, 3 i 4 de gener i amplia l’horari entre les 18 i les 21.30 hores. En aquesta ocasió col·laboren en la posada en escena 40 voluntaris del Grup de Teatre Tàndem i de l’EMA de la disciplina de dansa.

La Regidoria de Cultura ha explicat que un any més, a petició dels Reis d’Orient, “posem a disposició de Ses majestats els equipaments de l’EMA i la Biblioteca per tal que els seus ajudants puguin rebre les cartes i organitzar, emmagatzemar i distribuir els regals de tots els infants”. L’oficina de Correus, el lector de cartes, l’escàner de comportament, maquinària diversa o el magatzem seran de nou alguns dels espais que podran descobrir els visitants. En relació a altres edicions també hi haurà alguna novetat en La Central que no ha estat desvetllada.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha recalcat que les cues són inevitables però que aquest any hi ha petites modificacions per evitar que els infants s'hagin d'esperar molt. Aquesta és una activitat destinada als infants, que tindran l’entrada gratuïta. L’organització informa que els infants han d’anar acompanyats, mínim, d’un adult, que haurà de pagar una entrada al preu d'un euro. La recollida d’entrades per a infants i la venda d’entrades per adults es realitzarà durant els dies 2, 3 i 4 de gener. Cada dia es vendran les entrades corresponents al mateix dia i portaran assignada la franja horària aproximada d’entrada a La Central. L’horari de venda d’entrades serà a l’edifici de Desenvolupament Local (Complex Granja Soldevila) des de les 15 hores fins a finalització d’existències. Cada persona podrà recollir fins un màxim de dues entrades i cada entrada és vàlida per a dos infants.

Durant els tres dies de la Central de Reis, 2, 3 i 4 de gener, entre les 17.30 i les 20.30 hores hi haurà un espai familiar de jocs a l'aparcament de la Granja per a que petits i grans puguin gaudir mentre esperen accedir-hi. 

Unes 4.750 persones van visitar l’any passat La Central de Reis, una de les activitats que atreu més públic de la programació de Nadal i Reis.