Vés al contingut (premeu Retorn)

La 20a Festa de l’Esport se celebrarà els dies 3 i 4 de juny al Pavelló i als voltants

per Ana Ruiz darrera modificació 02/06/2017 10:49

Els dies 3 i 4 de juny, se celebrarà la vintena edició de la Festa de l’Esport de Santa Perpètua amb el lema Viu l’esport amb respecte. La comissió organitzadora, formada per representants d’entitats i del Servei d’Esports de l’Ajuntament, ha preparat diverses activitats.

Un dels actes més importants de la programació és el lliurament dels premis als esportistes destacats de la temporada 2015-2016, que tindrà lloc el dia 3 a les 13.30 hores al Pavelló d’Esports. En aquesta ocasió, els guardons individuals seran per a Mei Altayó, de l’escola de karate Senshi Dojo; Rubén Córdoba, de l’Associació Catalana Vovinam Viet Vo Dao; i Carla Arenas, del Club Natació Santa Perpètua. Els premis als equips més destacats seran per al sènior femení del Club Bàsquet Santa Perpètua, l’equip kata infantil del Senshi Dojo, l’aleví C de la UCF Santa Perpètua, l’aleví del Club Hoquei Santa Perpètua, l’infantil A de l’Sport Sala i l’infantil del Club de Judo Santa Perpètua.

A més, seran premiats els millors esportistes o equips de cadascuna de les entitats que han proposat candidats. El premi pel foment de l’esport escolar serà per al Club Esportiu Santa Perpètua. Les mencions especials seran per a Antonio Molina, del Servei d’Esports; Pedro Pons, del Club de Judo Santa Perpètua; i Laura Vicente, del Club Hoquei Santa Perpètua. El guardó a la commemoració d’aniversari serà per al Club de Judo Santa Perpètua, pels seus 40 anys.

El dia 3, de les 9 a les 13 hores, es desenvoluparà la Mostra d’entitats esportives al voltant del Pavelló. A més, hi haurà durant tot el matí, exhibicions de diverses disciplines esportives i una màster classe de ciclisme a l’aire lliure. El Pavelló acollirà entre les 11 i les 13 hores actuacions del Club Rítmica Santa Perpètua, del Club de Patinatge Artístic Santa Perpètua i dels grups de hip-hop del Servei d’Esports. 

Cursa Els 10 de Santa

El 4 de juny, se celebrarà la desena edició de la Cursa Popular Els 10 de Santa en el marc de la Festa de l’Esport de Santa Perpètua. La competició és organitzada per l’Ajuntament i el Club Esportiu Fondistes Fem Força de Santa Perpètua. La cursa de 10 km començarà a les 8.50 hores i comptarà amb cronometratge amb xip. La prova de 3.000 metres, per a atletes infantils, cadets i juvenils, es farà abans, a les 8.30 hores, mentre que la de 1.000 metres, per a corredors prebenjamins, benjamins i alevins, està prevista per a les 10.30 hores.

Tots els participants rebran una bossa amb obsequis. A més, hi haurà premis per als tres primers classificats de cada categoria femenins i masculins en les curses de 1.000 i 3.000 metres, mentre que, en la de 10 km, seran premiats els tres primers de la general femenins i masculins, el primer de cada categoria femení i masculí i els tres primers atletes locals masculins i femenins.