Vés al contingut (premeu Retorn)

L’equip DIMO convoca els joves aficionats a les arts urbanes a una trobada el 10 de febrer

per Comunicació darrera modificació 09/02/2017 11:05

L’equip de Dinamitzadors del Medi Obert (DIMO) de la Regidoria de Joventut ha convocat aquest divendres 10 de febrer una trobada amb joves que comparteixen aficions en l’àmbit de les arts urbanes. L'activitat té per objectiu “recollir propostes, demandes i arribar a acords per començar a dissenyar els propers tallers i activitats”, segons ha explicat l’equip DIMO. L’activitat tindrà lloc a les 18 hores a La Promotora.

Aquesta no és la primera acció que es realitza dins d’aquest àmbit. Al mes de gener, l’equip DIMO va posar en marxa a través del seu Facebook una enquesta per recollir les inquietuds dels perpetuencs sobre aquestes disciplines. Aquesta enquesta encara està oberta i es recorda als joves interessats que poden omplir aquest formulari en el qual es troben propostes per a rapers, sobre rodes, grafits i ball hip-hop. En el formulari també es planteja repetir el Salta Perpètua 2017. En aquest sentit, en la trobada d’aquest divendres l’equip DIMO oferirà als joves la possibilitat de crear una comissió per dissenyar la segona edició d’aquesta activitat que s’emmarca a la Festa Major d’Estiu.

L’Equip DIMO recorda que per a dubtes i informació es pot contactar amb ells a través del Whatsapp al telèfon 691 676 599, al correu electrònic dimo.b@progess.com, al Facebook Dimo Santa Perpètua o a l’Instagram @dimospm.