Vés al contingut (premeu Retorn)

L’Aula del parc programa dos tallers sobre l’energia al mes de novembre

per Ana Ruiz darrera modificació 31/10/2017 10:22

La programació del mes de novembre de l’Aula del parc estarà dedicada a l’energia. L’equipament, ubicat al parc Central, organitzarà dos tallers familiars. Les persones que vulguin participar a aquests tallers, que començaran a les 11 hores i es perllongaran fins a les 13 hores, es poden inscriure gratuïtament a l’adreça auladelparc@staperpetua.cat. La Regidoria de Medi Ambient recorda que les places són limitades per qüestions d’aforament de l’Aula, que estarà oberta fins a les 13.30 h per a oferir informació.

El taller d’El poder del Sol s’ha programat aquest diumenge 5 de novembre. El Sol és la primera font d’energia i durant l’activitat es descobrirà de quina manera els animals aprofitem el poder del sol a través de les plantes. Els assistents podran descobrir de quines maneres podem aprofitar el Sol per a produir energia i també podreu construir el teu propi forn solar per a escalfar el menjar amb el Sol.

La segona de les propostes, El Watt atabalat, tindrà lloc el 19 de novembre, i donarà a conèixer quanta energia consumeixes en el teu dia a dia, quin impacte tenen les diferents fonts d’energia que utilitzem i quines alternatives hi ha. L’Aula del Parc proposarà jugar al joc de l’Energia.