Vés al contingut (premeu Retorn)

L’Ajuntament subvenciona cinc projectes de cooperació

per Ana Ruiz darrera modificació 30/11/2017 12:56

Un total de cinc projectes de cooperació internacional seran subvencionats per l’Ajuntament de Santa Perpètua dins de l’exercici de 2017. Concretament, SPSolidària ha obtingut ajuda per a dos projectes. Un és Vacances en pau, les colònies d’estiu per a infants sahrauís (1.700 euros) i l’altre, l’ampliació de les escoles d’Artemou (Mauritània) (13.500 euros).

Alkaria també rebrà subvenció per a dos projectes. Un d’escolarització d’infants sirians que viuen a l’assentament de Terbol (Líban) (29.000 euros) i la continuïtat del Reforçament de les capacitats productives de les associacions de dones d’Azuay (Equador) (3.250 euros). L’altre projecte subvencionat és el de Hijas de la Caridad de Sant Vicente de Paul Para crecer es necesaria una alimentación a Driouch (Marroc) (12.000 euros).

Aquestes concessions es van donar a conèixer en la darrera sessió del Consell Municipal de Cooperació on també es va tractar del nou Pla Director de Cooperació 2018-2022. L’empresa encarregada de la redacció va presentar un estudi inicial sobre la situació de la solidaritat que les entitats ara estudiaran per poder fer propostes. El regidor de Cooperació, Sergi Hernández, ha avançat que “es convocaran sessions de treball obertes amb la ciutadania per acabar d’elaborar el nou Pla Director”.