Vés al contingut (premeu Retorn)

L’Ajuntament sol·licita suport de la Diputació de Barcelona per als projectes educatius municipals

per Comunicació darrera modificació 02/05/2017 14:38
Reunió a la Casa de la Vila amb el diputat d’Educació

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha sol·licitat a la Diputació de Barcelona acompanyament i suport per al Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) i per al Programa d’Acompanyament Escolar (PAE). L’alcaldessa, Isabel Garcia, i el regidor d’Educació, Antonio Egea, es van reunir a la Casa de la Vila divendres 20 de gener amb el diputat d’Educació de la Diputació de Barcelona, Rafael Homet, per explicar-li de primera mà els projectes municipals en matèria educativa i conèixer el suport i recursos que posa la Diputació a la disposició dels municipis. Durant la trobada, es van tractar altres aspectes com les transicions educatives i la formació de persones majors de 45 anys i es van posar en valor altres aspectes educatius com les escoles bressol municipals.

El diputat va indicar que durant la reunió es va realitzar un intercanvi d’experiències i polítiques educatives amb l’objectiu d’establir col·laboracions i va avançar que la Diputació està treballant en la creació de les Xarxes d’escoles bressol. Rafael Homet va destacar el PEC de Santa Perpètua el qual va titllar de “molt interessant i amb molta potencialitat”, que ha comptat amb el suport de la Diputació, i va felicitar a la ciutadania que s’ha implicat “perquè aquest és al cap i a la fi l’èxit del PEC”. El programa d’acompanyament a l’escolaritat, les transicions educatives entre les etapes obligatòria i postobligatòria i la formació de majors de 45 anys van ser altres dels temes tractats, segons va explicar Rafael Homet.

Per la seva part, el regidor d’Educació, Antonio Egea, va manifestar que l’objectiu de la reunió era establir ponts de col·laboració i suport tant econòmic com tècnic amb la Diputació de Barcelona. Egea es va mostrar satisfet de la trobada en la qual es va “visualitzar la gran feina i la labor productiva dels projectes i accions educatives realitzades”. El regidor també va detallar que una de les sol·licituds realitzades al diputat va ser un nou acompanyament i suport en el procés de desenvolupament del PEC i va destacar que es va fer especial èmfasi en el projecte municipal d’acompanyament educatiu, per al qual també es van sol·licitar recursos a la Diputació.