Vés al contingut (premeu Retorn)

L’Ajuntament millora l’accés principal a l’Escola Els Aigüerols

per Ana Ruiz darrera modificació 21/11/2017 10:35

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha adaptat l’accés a l’Escola Els Aigüerols (carrer de Garcia Nieto) adaptant un camí pavimentat en la zona del sauló. L’objectiu ha estat el de facilitat l’accés en dies de pluja i especialment a persones amb mobilitat reduïda. A l’estiu ja es va canviar l’accés al centre transformant el reservat per a l’entrada de vehicles com a accés principal.

D’altra banda, l’Ajuntament ha informat que es preveu també ampliar la vorera de davant de l’Escola Bernat de Mogoda, fins on actualment hi ha els pivots verds que limiten l’aparcament dels cotxes. La intenció és que un equip de plans d’ocupació executi les obres properament.