Vés al contingut (premeu Retorn)

Joventut obre les inscripcions al Més Estiu

per Ana Ruiz darrera modificació 15/05/2017 12:30

La Regidoria de Joventut obre del 15 de maig al 15 de juny les inscripcions per participar a les activitats de la programació de Més Estiu que s’adreça a joves d’entre 12 i 18 anys. Les inscripcions es poden realitzar en el Punt Jove o La Promotora de 17 a 20 hores.

Totes les activitats programades són gratuïtes a excepció de les excursions de tot el dia a la platja, Waterworld, Port Aventura i al Canal Olímpic de Castelldefels o una sortida a una hípica.
L’objectiu és donar una oferta als adolescents i joves d’aquesta franja d’edat que no són atrets per la resta d’activitats que s’ofereixen al municipi a l’estiu, segons expliquen des de Joventut. Des del departament afegeixen que han volgut continuar amb aquesta proposta ja que va tenir molt bona acceptació l’any passat.

Algunes de les propostes són Dinar+peli, zona gym, defensa personal percussió, també un taller d’iniciació a la fotografia, sense oblidar l’espai de deures ni els Espais Joves. Al juliol també es programaran Moguda Express solidari i sortides a les Piscines municipals en horari de tarda, El Més Estiu també ha previst fer activitats esportives al vespre com ara futbol i fins i tot una festa final de la programació amb opció de fer nit a La Promotora. La programació anirà del 3 al 21 de juliol. A totes les activitats, excepte a l’assistència a la Promo-tarda cal inscripció prèvia i autorització per a menors de 18 anys.

Totes les activitats del Mes Estiu amb els horaris es poden consultar descarregant un document a l'apartat de Joventut d'aquest web.

Enguany, com a novetat, la Regidoria de Joventut ha programat una reunió informativa amb les famílies el 19 de juny a La Promotora.

L’any passat uns 80 adolescents es van apuntar a alguna de les activitats del Més Estiu de la Regidoria de Joventut i durant aquest mesos, el departament ha treballat en l’elaboració d’una programació atractiva per interessar una xifra similar o superior aquest 2017.