Vés al contingut (premeu Retorn)

El programa de TV3 Espai Terra es fa ressò del 5.000 km elèctric experiences

per Comunicació darrera modificació 03/04/2017 10:27

El programa de TV3 Espai Terra va fer-se ressò aquest dijous 30 de març del projecte de promoció del vehicle elèctric que s'està duent a Santa Perpètua i a altres municipis de l'Eix de la Riera de Caldes en el marc del programa 5.000 km elèctric experiences. Espai Terra està dirigit per Tomàs Molina i Irma Pina i apropa a l'espectador la natura i el territori.

El programa d'aquest dijous es centrava en la campanya de mobilitat sostenible endegada a l'Eix de la Riera de Caldes, amb Santa Perpètua al capdavant, amb l'objectiu de sensibilitzar a la població, reduir nivells de contaminació i facilitar vehicles elèctrics als ciutadans.

Espai Terra definia els 5.000 km elèctric experiences com a "pioner" i destacava que "ha fet possible que les persones que han demanat un cotxe, una motocicleta o una bicicleta elèctrica n'hagin pogut gaudir gratuïtament per fer una prova de mobilitat, distàncies, autonomia i consum de la bateria al dia a dia al seu lloc de residència i feina, a la seva vida real".

A més, des d'Espai Terra es destacaven els bons resultats i la satisfacció dels nous usuaris del vehicle elèctric. El programa de la televisió pública es va desplaçar a Santa Perpètua i, a través del seu reporter Dani Ramírez, va explicar de primera mà el programa 5.000 km elèctrric experiences. L'equip també va visitar el Centre de Recursos del Vehicle Elèctric (CREVE). El programa va ser testimoni dels avantatges de conduir un cotxe elèctric i va formar part d'una ruta elèctrica pels carrers del municipi.

Podeu veure el programa en aquest enllaç a partir del minut 5.30