Vés al contingut (premeu Retorn)

Es retiren els mòduls de l'Escola d'Adults Can Folguera

per Ana Ruiz darrera modificació 12/07/2017 12:05

Els dos mòduls de l’Escola d’Adults Can Folguera, ubicats al pati de la Granja Soldevila, es van retirar ahir dimarts a la tarda. Una grua de grans dimensions va facilitar l'actuació als operaris.

La Regidoria d’Educació ha explicat que el Departament d’Ensenyament, d’acord a una reducció del nombre d’alumnes matriculats, ha fet una proposta de reorganització i ha proposat a l’Ajuntament prescindir dels mòduls de cara al curs vinent i encabir tota l’oferta formativa als espais de la Granja Soldevila i, possiblement, una part a l’INS Estela Ibèrica durant les tardes.

El regidor d'Educació, Antonio Egea, diu que "prescindir de barracons sempre és molt important perquè no ens agraden, es posen barracons en situacions límit". Egea comenta que els alumnes de l'Escola d'adults Can Folguera estaran en millors condicions el curs vinent i ha subratllat que el centre educatiu hauria d'estar ubicat en l'edifici que ocupa l'escola Els Aigüerols de manera provisional, en espera del seu propi equipament.