Vés al contingut (premeu Retorn)

Ensenyament invertirà més de 800.000 euros en l'ampliació de l'Institut Rovira-Forns

per Comunicació darrera modificació 28/06/2018 08:29
També s'instal·larà un mòdul a l'INS Estela Ibèrica

La Conselleria d'Ensenyament ha aprovat el projecte d’ampliació de l’Institut Rovira-Forns de Santa Perpètua amb un pressupost de 845.056 euros. El conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, ha signat l’autorització que permet desencallar un seguit d’actuacions que estaven pendents a diferents territoris, entre elles, aquest centre públic d'educació secundària de Santa Perpètua. El propi departament ha explicat que amb aquesta signatura es podran licitar i adjudicar les obres d’ampliació previstes.

Per la seva part, la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Santa Perpètua ha informat que, en la darrera reunió mantinguda amb els Serveis Territorials al mes de març, el departament ja va informar que estava en procés de licitació pública el projecte d’ampliació de l’Institut Rovira-Forns. L’actuació consistirà en l’ampliació de quatre aules que donaran resposta a les necessitats d’escolarització. Aquesta adjudicació es fa amb més d’un any de retard, degut, segons expliquen des de la Regidoria “a les dificultats de la Generalitat en els darrers mesos que han obligat a prorrogar el pressupost”. Els Serveis Territorials van informar també que, durant l’estiu de 2018 es faria la instal·lació de mòduls per tal que el curs 2018-2019 comenci amb normalitat. També està inclosa la rehabilitació dels vestidors del pati.

D’altra banda, a l’Institut Estela Ibèrica també s’instal·larà un mòdul “força ampli i espaiós, durant l’estiu, destinat a esponjar el centre, i donar espai als Cicles Formatius”, segons expliquen des d’Educació.