Vés al contingut (premeu Retorn)

Places disponibles per al projecte Món divers, món complet

per Ana Ruiz darrera modificació 29/03/2017 09:20

La Regidoria de Convivència i Ciutadania de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha endegat  Món divers, món complet, un nou projecte intercultural adreçat a la infància del nostre municipi. L’objectiu del projecte “és facilitar la relació natural dels infants de diferents identitats culturals amb el fil conductor de la riquesa cultural a Santa Perpètua i al món com un valor positiu que ens fa créixer com a persones”, segons ha explicat la regidoria en un comunicat. El departament afegeix que aquest projecte té també implícit “prevenir actituds xenòfobes futures i millorar la convivència als espais públics i a les escoles”.

L'activitat, que té format esplai, es desenvolupa des del 17 de març els dissabtes a la tarda, de 15.45 a 17.30 hores, al Centre Cívic de Can Folguera a base de tallers i activitats lúdiques. Els infants als quals es dirigeix han de tenir entre 7 i 11 anys i, tot i que ja ha començat l'activitat, la regidoria informa que encara resten places disponibles.

Les famílies interessades poden adreçar-se a la seu de la Regidoria de Convivència i Ciutadania (carrer de Pablo Picasso, 20) per fer la inscripció gratuïta o bé trucar al telèfon 93 574 13 53. Aquests tallers s’han programat fins al mes de juny.

El regidor de Convivència i Ciutadania, Sergi Hernández, apunta que aquest Món divers, món complet és un espai d'interrelació on hi ha representades les diverses cultures del municipi i que forma part del programa d'acció comunitària que es reserva un programa específic de treball amb la infànciaHernández anima a les famílies a apuntar els seus fills i detalla que és "una prova pilot en la qual es treballen diversos aspectes comunitaris com són el coneixement de la diversitat cultural local i tasques de prevenció sobre mites xenòfobs".