Vés al contingut (premeu Retorn)

Els ajuntaments de Santa Perpètua i la Llagosta donen suport a la festa reivindicativa Mou-te pel tren!

per Comunicació darrera modificació 20/03/2015 10:58
Reclamen la construcció de la variant de la línia de rodalies R3 cap a la R8 i l'estació central a la Granja

La Plataforma d’afectats R3 i l’Associació de Veïns Ciutat Jardí La Florida, amb la col·laboració dels ajuntaments de Santa Perpètua i la Llagosta organitzen el 22 de març una festa reivindicativa sota el lema Mou-te pel tren! Els organitzadors reclamen la construcció de la variant de la R3 cap a la R8 i l’estació de la Granja Soldevila. La programació inclou una marxa que sortirà des de la plaça d’Antoni Baqué de la Llagosta a partir de les 11.30 hores i una altra que partirà a les 12 hores des de la plaça de l’Estació del barri de la Florida. Totes dues manifestacions es trobaran a la plaça Central i aniran conjuntament per l’avinguda Quatre i el passeig de la Florida fins al camí de la Granja. En aquest punt, s’instal·larà una pancarta reivindicativa i també els assistents es faran una fotografia en les andanes de la futura estació on tenen previst confeccionar una T i una R. Posteriorment, han programat una botifarrada popular al recinte firal, que organitza el Casal Popular. S’establirà venda anticipada de tiquets.

Altres activitats previstes són la recollida de signatures per reclamar al Ministeri de Foment aquest projecte i un concurs de redacció adreçat a escolars d’entre 10 i 18 anys. El termini per participar finalitza el 20 de març. L’organització recollirà les redaccions als centres educatius i també es poden lliurar a l’adreça moutepeltren@gmail.com. Un jurat determinarà els tres premiats per a cada categoria (10-14 anys i 15-18). El primer premi està dotat amb una tauleta i el segon i tercer seran convidats a la botifarrada. El lliurament de premis tindrà lloc a les 14 hores durant la festa reivindicativa.

La Plataforma d’afectats R3 i l’Associació de Veïns CJ de la Florida han convocat aquesta festa reivindicativa per informar i conscienciar la ciutadania sobre els beneficis de “sostenibilitat, estalvi energètic i millor accessibilitat” que aportaria la connexió, a través d’una variant de la R3 amb la R8, i l’estació de la Granja.