Vés al contingut (premeu Retorn)

El somni d'una nit d'estiu de Tàndem, primera proposta escènica a l'Estiu al parc

per Ana Ruiz darrera modificació 03/07/2017 08:36

L'amfiteatre del parc Central avui acollirà la primera representació teatral en el marc del programa Estiu al parc. El grup de teatre local Tàndem ha estat l'escollit per posar en escena l'adaptació de William Shakespeare El somni d'una nit d'estiu.

La funció començarà a les 22 hores, tot i que Tàndem alerta que necessita que sigui totalment fosc per poder iniciar la representació amb l'escenografia i la il·luminació que requereix aquest muntatge.

El Llull de l'EMMiD omple l'amfiteatre

L'Escola Municipal de Música i Dansa va emocionar aquest dijous el públic assistent a la Central Musical, espectacle organitzat per la Regidoria de Cultura en el marc del programa Estiu al parc. Les formacions JOSPeM, grups de cors, taller de música tradicional, l'enssemble de guitarres i diversos grups de dansa van oferir peces de Llull en homenatge a aquest escriptor català del segle XIII. L'espectacle barrejava música medieval amb contemporània i incorporava fragments de la cantata Ramon Llull, a la recerca de la veritat, amb música de Francesc Vives i text de Sebastià Sansó. El director de l'Escola de Música destacava de l'espectacle la barreja d'estils i disciplines i es mostrava satisfet del resultat final del muntatge. Per la seva part el regidor de Cultura, Marçal Solà va indicar que, malgrat el fred va tornar, l'Escola de Música, va posar el llistó molt alt a La Central Musical.