Vés al contingut (premeu Retorn)

El Síndic de greuges visita Santa Perpètua el 6 de novembre

per Ana Ruiz darrera modificació 30/10/2017 12:25

L’equip del Síndic de Greuges atendrà el 6 de novembre els veïns i veïnes de Santa Perpètua al Centre Cívic El Vapor situat al carrer d’Enric Granados, s/n. Aquesta jornada s’emmarca dins de les visites al municipis que fa l’oficina del Síndic de Greuges per donar a conèixer la seva feina i acostar els seus serveis a la ciutadania.

Les persones que vulguin fer consultes o presentar queixes contra una actuació de l’administració pública i també contra les empreses que presten serveis d’interès general (llum, aigua, gas, telefonia i Internet). Els interessats poden concertar l’entrevista, amb cita prèvia, trucant al telèfon gratuït 900 124 124 o enviant un correu electrònic a l’adreça sindic@sindic.cat. Els serveis del Síndic són gratuïts i oberts a tothom.

Durant l’anterior visita de l’oficina del Síndic de greuges a Santa Perpètua es van recollir 18 queixes i 21 consultes referents a l’any 2016. Les principals reclamacions a la comarca van estar relacionades amb polítiques socials, administració pública i tributs i consum.