Vés al contingut (premeu Retorn)

El Punt Jove endega una nova edició de la Mostra d'Ensenyament amb assessories personalitzades

per Comunicació darrera modificació 03/04/2018 13:22

Aquest dimarts 3 d’abril comença una nova edició de la Mostra d’Ensenyament que organitza la Regidoria de Joventut a través del Punt Jove. Fins al dia 27 d'aquest mes, s’oferiran assessories a les persones que necessitin informació sobre el seu itinerari formatiu.

Aquests joves han de demanar cita prèvia trucant al 93 560 51 78 en horari del Punt Jove o enviant un correu electrònic a puntjove@staperpetua.cat. Aquest tràmit encara es pot formalitzar al servei d’informació juvenil.

El regidor de Joventut, Marçal Solà, ha explicat que “la idea és seguir amb el mateix model” que es va posar en marxa l’any passat, “un model més àgil i que evita cues” i que aposta per “una assessoria personalitzada que és molt efectiva sobretot per a aquelles persones que no tenen clar cap a on enfocar els estudis”.

La Regidoria ha optat aquesta any per mantenir el format de l’edició de 2017 en que es va decidir donar un gir a aquesta activitat per millorar-ne l’efectivitat. Durant la mostra, s’oferirà informació i orientació acadèmica de tot el ventall de possibilitats d’estudis un cop acabada l’ESO, el Batxillerat o la Formació Professional. La mostra va adreçada a tothom que vulgui seguir estudiant. A més, l’alumnat de 3r i 4t d’ESO dels centres educatius de Santa Perpètua visitaran en horari lectiu matinal aquesta Mostra per rebre una sessió informativa d’itineraris acadèmics i d’opcions a l’hora de triar-los.