Vés al contingut (premeu Retorn)

El PEC demana la col·laboració de l'alumnat de les escoles

per Ana Ruiz darrera modificació 13/09/2017 12:35

El Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) de Santa Perpètua ha reprès l'activitat coincidint amb l'inici del nou curs escolar. Aquest dimarts 12 de setembre va tenir lloc la primera reunió del grup Impulsor i dels grups treball del PEC. L'objectiu de la trobada va ser explicar com serà la darrera part de la diagnosi del projecte Xarxa de camins lúdico educatius que comptarà amb la participació dels infants. Entre els dies 18 i 21 de setembre, l'alumnat de les escoles locals treballarà uns tríptics on se'ls pregunta el recorregut que fan per arribar a l'escola i tornar a casa i a més se'ls anima a fer una proposta de logotip que els hi agradaria trobar en aquest itinerari.

Entre tots els que es recullin, el grup motor farà la tria de tres finalistes i el logo definitiu s'escollirà en el decurs del II Fòrum Educatiu Local previst per al 7 d'octubre. El regidor d'Educació, Antonio Egea, comenta que els membres del PEC "hem començat aquest nou curs amb motivació i moltes ganes de treballar activament". Egea espera que aquesta part del projecte tingui una gran participació dels escolars.

El PEC també serà present el 22 de setembre, a la plaça de la Vila al matí i a la tarda al passeig de la Florida, amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible on les persones interessades es podran inscriure al fòrum i fer aportacions a la Xarxa de camins lúdico educatius.

Des del curs passat, el PEC treballa aquest projecte de Xarxa de camins lúdico educatius que implica molts agents educatius del municipi, segons informa l’Ajuntament. El projecte proposa, des de la visió dels infants, adaptar els espais de pas cap als centres educatius, però també cap a espais de lleure i educatius fora de l’escola, com ara parcs i altres equipaments, perquè siguin segurs, agradables i fomentin la seva autonomia.