Vés al contingut (premeu Retorn)

El passeig de la Florida acull la Fira de Sant Jordi 2015

per Comunicació darrera modificació 21/04/2015 11:37
La Regidoria de Cultura, la Biblioteca Josep Jardí, el Servei de Català, els Espais Joves i la Xarxa Municipal de Centres Cívics programen activitats

Les entitats, associacions i comerços dedicats a la venda de llibres i de flors participaran, un any més, a la Fira de Sant Jordi 2015 que organitza la Regidoria de Cultura i que tindrà lloc el 23 d’abril de 10 a 20 hores al passeig de la Florida.

La Regidoria de Cultura, la Biblioteca Josep Jardí, el Servei de Català, els Espais Joves i la Xarxa Municipal de Centres Cívics programen activitats durant la Fira de Sant Jordi. La Biblioteca organitza de 10 a 13 hores l’activitat un conte en cinc minuts Les princeses també es tiren pets. De 16 a 20 h, dos tallers on els infants podran confeccionar els seus propis barrets de Sant Jordi; i a les 18 hores, espectacle de titelles, La llegenda de Sant Jordi, a càrrec de Titelles Vergés. La Biblioteca, durant tot el dia, farà préstec de llibres, dvd i revistes, i el carnet per les persones que no en disposin, i proposarà la travessa de Sant Jordi Encerta el llibre més venut i emporta-te’l.

Els Espais Joves instal·laran també una paradeta on es portaran a terme tallers creatius i actuacions dels joves participants a les activitats de La Promotora durant el curs. També amb motiu de la campanya informativa “joves per la convivència”, s’ubicarà un Photocall, realitzat per joves, on ens podran fer fotografies amb la intenció d’elaborar un calendari de La Promotora 2016.

El Servei de Català programa d’11 a 13 hores un taller de roses de paper i punts de llibre mentre que la Xarxa Municipal de Centres Cívics també instal·larà una carpa on organitzarà nombroses activitats, com la tercera edició de l’Intercanvi de llibres, un taller de manualitats de roses i punts de llibre, un espai de jocs per als més petits (de 0 a 3 anys), un joc de pistes amb sis dracs de colors (de 5 a 10 anys), un circuit de dracs per als més petits (de 3 a 5 anys), sessions de dansa tradicional a les 11 i a les 12 del matí, un assaig general de les danses tradicionals amb tots els nens dels centres oberts i tothom que s’hi vulgui afegir (17.30 h) i, a les 19 hores, tindrà lloc l’espectacle de danses tradicionals i un ball conjunt